fbpx

Spørgsmål og svar

Hvordan returnerer jeg et smykke?

Du har altid 14 dages fuld returret – gældende fra den dag du modtager dine smykker.
Smykkerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelse. Husk at sende kvitteringen med smykket retur.

Når vi har modtaget smykket og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at smykket er afsendt. Returnering af varer står for din egen regning.

Det er også muligt at bytte og returnere et smykke i vores fysiske butik i Kompagnistræde 8, København K ved fremvisning af kvittering.

Hvordan bytter jeg mit smykke til noget andet?

Vi bytter gerne til et andet smykke. Det nemmest er, hvis du returnerer det smykke, du ønsker at bytte, og derefter køber det nye smykke på webshoppen.

Det er også muligt at bytte i vores fysiske butik i Kompagnistræde 8, København K.

Jeg har bestilt en ring i en forkert størrelse?

Hvis du ønsker at bytte til en anden størrelse, skal du sende ringen til os med en seddel med information om den ønskede størrelse og din adresse så vi kan sende ringen retur til dig.

Hvis du har mulighed for det kan du også aflevere ringen i vores fysiske butik i Kompagnistræde 8, København K, hvor vi så har mulighed for at hjælpe dig med at finde den rette størrelse.

Jeg har ikke modtaget et trackingnummer?

I nogle tilfælde vælger vi at sende din vare som brev, og du vil da ikke modtage et trackingnummer. Hvis brevet imod al forventning ikke skulle dukke op, bedes du kontakte os på milas@milasjewellery.dk eller på tlf.: 33 13 19 07

Kompagnistræde 8  •  1208 København K.  •  Tel. 33 13 19 07

Vil du have nyheder fra Milas?
Tilmeld dig nu

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

Kære gæst,

Vi har har fået en nyere og mere brugervenlig hjemmeside.

Se mere på Milas.dk

Denne hjemmeside vil være aktiv lidt endnu.