Nyligt tilføjede emne(r)

Kurv  

Ingen produkter

kr 0,00 Fragt kr 0,00 Moms kr 0,00 Total

Pris inklusiv moms

Se kurv

Handelsbetingelser

Velkommen til milasjewellery.dk ved handel på denne hjemmeside accepterer du automatisk nedenstående betingelser.
Vi anbefaler derfor, at du læser betingelserne grundigt igennem, inden du handler på milasjewellery.dk


GENERELT

Vi sender de fleste af vores varer som pakkepost, det gør det muligt at spore pakken, hvis der skulle opstå problemer. Varerne er forsikrede under forsendelsen og ved modtagelse bedes du kontrollere pakkens indhold. Er pakken og/eller indholdet beskadiget, når du modtager det, skal du anmelde det til Post Danmark med det samme, eller senest 2 dage efter modtagelsen og returnere varen til os efterfølgende. milasjewellery.dk er ikke ansvarlig for varer, der er beskadiget under transporten. Vi pakker altid varerne ind med største omhu, så risikoen for fragtskader minimeres.

Vi tager forbehold for fejl og udsolgte varer.  


LEVERINGSTID

Hos milasjewellery.dk bestræber vi os på en hurtig levering, så alle ordrer afsendes i løbet af 5 hverdage, hvis varen er på lager. Skulle der opstå forsinkelser hos Post Danmark kan milasjewellery.dk dog ikke drages til ansvar. I tilfælde af meget forsinkede varer (adskillige dage), eller deciderede udeblevne leverancer, fremsender milasjewellery.dk en ny leverance uden beregning. Vær opmærksom på, at leverancer til Bornholm og andre småøer i visse tilfælde kan vare op til 3 dage.


FORSENDELSE I DANMARK

Ved alle køb uanset beløbsstørrelse, er der GRATIS FRAGT. Din ordre vil enten blive sendt som brev eller som pakke til nærmeste posthus. 


RETURRET

milasjewellery.dk yder 14 dages fuld returret gældende fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres ubrugte og i samme stand som ved modtagelsen. Når vi har modtaget varen og godkendt returneringen, vil vi hurtigst muligt overføre købsbeløbet til din konto. Vi tilbagebetaler kun til det kreditkort som varerne er blevet købt med. Dette er for at undgå ulovlig brug af stjålne kreditkort. Husk at vedlægge registrerings- og kontonummer til evt. bankoverførsel. Og husk at gemme din postkvittering som dokumentation for at varen er afsendt. Returnering af varer står for egen regning.

Det er også muligt at returnere eller bytte i den fysiske butik i Kompagnistræde 8, København K, her er det bare vigtigt at huske at medbringe kvitteringen.


RETURNERING AF GAVER

Hvis du har modtaget en gave, der er købt på milasjewellery.dk og ønsker at returnere varen, skal du sende den til os sammen med kvitteringen samt dit registrerings- og kontonummer, da vi kun har mulighed for at refunderer pengene til det kreditkort, der har betalt gaven i første omgang. Du kan også vælge at få udstedt et tilgodebevis eller et gavekort og bruge det, når det passer dig inden for 2 år. Ønsker du at bytte gaven til an anden vare, er det nemmeste at returnere gaven og derefter købe den nye vare på milasjewellery.dk. Du har også den mulighed at returnere eller bytte gaven i vores fysiske butik i Kompagnistræde 8, København K. Husk at medbring kvitteringen.


REKLAMATIONER

Alle varer er omfattet af købelovens regler om 24 måneders reklamationsret. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved varen, som er opstået inden 24 måneder efter købet.

Reklamationsretten dækker ikke når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid.
Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer kontakt venligst Milas på telefon +45 33 13 19 07 eller mail: milas@milasjewellery.dk


BETALING

Hos milasjewellery.dk kan du betale med betalingskort som Dankort, VISA/Dankort, EURO/MASTERCARD og AMERICAN EXPRESS, VISA/Electron. Beløbet bliver først fratrukket din konto, når varerne afsendes. Alle priser hos milasjewellery.dk er angivet i DKK og er inklusive 25% moms.


SIKKERHED

Sikkerheden på milasjewellery.dk er i top, idet al kommunikation mellem vores betalingssystem og kortindehaveren foregår via en krypteret SSL forbindelse (Secure Socket Layer). Med andre ord, er det kun PBS, der har adgang til dine data. Hverken milasjewellery.dk eller andre uvedkommende har mulighed for at se de data, der udveksles ved køb. Hos milasjewellery.dk er dine personlige kontaktoplysninger 100% fortrolige og vi garanterer, at ingen andre kan få adgang til dem.