Nyligt tilføjede emne(r)

Kurv  

Ingen produkter

kr 0,00 Fragt kr 0,00 Moms kr 0,00 Total

Pris inklusiv moms

Se kurv

 • Barselsgaver

  Barselsgaver
  Minna Lund 7. Nov 2013 0 kommentar(er)


  En lille manual om gaver! Barselsgaver! Del den med en mand i den ”fødedygtige” alder!

  Så der står altså for gud ved hvilken gang en yngre kvinde, med en baby i armene og siger, ”og han havde bare aldrig hørt om barselsgaver, så jeg fik ingenting”

  Denne her er til mændene!

  Ja, der er noget der hedder en barselsgave! Og ja hun bliver måske en lille smule ked af det eller skuffet hvis du ikke ved det!
  Nu kan man jo mene at sådan en lille baby, som er frugten af jeres kærlighed, er en gave i sig selv! Det er det også JEPS!!! Ingen tvivl om det!
  Men vi er kvinder, piger! Vi vil gerne elskes meget, vi vil gerne forkæles, vi vil gerne have ting af forskellig slags med bånd omkring, som vi kan pakke op.
  Og måske har vi haft det rigtig dårligt i ugevis, i månedsvis, kvalme, opkast, humørsyge, hævede ben, ømme bryster,  grådanfald og meget meget andet. Det er ikke småtingsafdelingen sådan en graviditet! Vi vil gerne forkæles, meget gerne.

  Nå det siger hun jo bare fordi hun vil sælge smykker, ja det vil jeg gerne, men det behøver ikke være et smykke, det kan være så meget!
  Spørg en veninde, eller hendes søster hvis du synes det er svært. Det behøver ikke at være guld, men noget med lidt tanke i.


  Jeg ofrer mig gerne på alteret og fortæller om mine egne.
  Jeg er jo gift med den rødhårede, en romantisk træmand. Fortolk selv!
  Vi har to døtre. Vigga på 15 og Carla på 10.
  Den første gang kom han rigtig godt fra start, Hvidovre hospital, efter meget følsom graviditet, hvor det egentlige mirakel faktisk var at han ikke forlod mig ; ). Der stod han med en fin buket og en navetteslebet rubin af den rigtig smukke slags! Nøj der var ikke et øje tørt. Den kom til at sidde og trone på min vielsesring, og ikke et ord om at jeg siden hamrede den ind i noget og smadrede den. Nu er den et noget mindre hjerte efter omslib.

  Så blev det nummer to, en lidt mere stabil kvinde synes jeg selv, og det var en noget mere skånsom omgang for ham. Jeg var meget forelsket, i ham, i min datter og i den dejlige mave. Det var en meget smuk tid, og jeg gik rundt i en sky og drømte om et billede. Et romantisk et af en smuk kvindekrop, noget stærk kvindesymbolik bla bla bla. Og så var han også ude at købe en gave. Den lå bag i bilen, jeg kom til at åbne en dag, ikke med vilje nej slet ikke . DER LÅ ET BILLEDE AF EN GRIS!!!!!
  Jeg prøvede at slette det af nethinden, og tænkte- det er en fejl, en fejl, det var ikke et maleri af en gris det der. Bum!
  Så kom Carla, hjemmefødsel, smukt og fint, hjemmefødt.
  Tadaaaa ” Vil du have din gave nu?” Og så fik jeg det der billede af en gris.

  Vi lader billedet stå! Det føltes ikke så romantisk og han blev ret ked af det, så sad vi lidt der, og så sagde han lige så stille ” kan du ikke se at det er en glad gris?”
  Det øjeblik glemmer jeg aldrig, han var en glad gris med mig! Romantik er hvor du leder!
  Så hjemme på vores væg hænger der et billede af en glad gris. Jeg synes ikke det er et kønt billede, men det er en fin historie, en fin lektie, og det er handler om kærlighed.
  Så drenge! En gang for alle! Man kan slippe afsted med meget, hvis det er gjort i kærlighed! Men en barselsgave er en rigtig rigtig god ide!
  Det er også en god ide at fortælle din ven hvis han snart skal være far, bare sådan psst! Husk lige en lille ting til hende!
  Jeg kan sagtens rulle fantastiske smykkeideer ud af ærmet lige nu, med stene der matcher stjernetegn og alt det der, men det lader jeg være op til dig!
  Og til pigerne! Han gør det bedste han kan! Synk lige hvis det ikke lige var den farve du drømte om, eller noget. Han gjorde sig umage og en graviditet er også en stor ting for ham!  Promise! Når kvinder bliver gravide bliver de tossede- det siger den rødhårede selv!


  Længe leve kærligheden og velkommen til alle de nye små!

   


  P.s. Vi holder op med at være tossede igen, det tager mellem ti og femten år! Med andre ord, der er håb!